Complete Schoonheidsbehandelingen

Laat u eens heerlijk verwennen.
Na een complete schoonheidsbehandeling van Helen kunt u de dag zelfverzekerd tegemoed treden.
Wij beschikken over een nieuw en revolutionair anti-ageing systeem! Ook voor de probleemhuid hebben wij een speciaal procedé.

Geef eens een cadeaubon weg voor een heerlijke uitgebreide schoonheidsbehandeling! Een uniek cadeau, heerlijk om te krijgen en om te geven.

Schoonheidsbehandeling
45 minuten € 45,00

Peeling, oppervlakte reiniging, stomen, onzuiverheden verwijderen, dieptereinigend masker, korte massage, afsluitend met naverzorging

Schoonheidsbehandeling
60 minuten € 50,00

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, dieptereinigend masker, wenkbrauw epilatie, massage, vochtinbrengend masker, afsluitend met naverzorging

Schoonheidsbehandeling
75 minuten € 60,00

Huidanalyse, oppervlakte reiniging, peeling, stomen, onzuiverheden verwijderen, dieptereinigend masker, wenkbrauw epilatie, massage (gezicht, schouder en nek), vochtinbrengend masker, Nieuw en revolutionair anti ageing behandeling, Afsluitend met naverzorging

Acné Treatment

60 minuten € 60,00

Deze behandeling is gericht op een huid met onzuiverheden, ontstekingen en acné. Wij werken met een speciaal apparaat en speciale producten om u snel van uw puistjes en mee-eters af te helpen.

Japanse face lifting
60 minuten € 60,00
90 minuten € 90,00

Deze behandelmethode richt zich op een diep werkende gezichtsstimulatie. Tevens worden verschillende meridianen, acupunctuurpunten van het lymfatische reflexzonesysteem en meridiaan obstructie aangepakt.
Deze behandeling maakt de huid zacht en delicaat en geeft u een meer jeugdige uitstraling.
Met behulp van een massage-apparaat in combinatie met anti-aging producten zal snel verbetering optreden bij huidverslapping. De behandeling verbeterd tevens de bloedsomloop, verbetering van de immuniteit van de huid, verminderen en voorkomen van ouderdomsvlekken, vermindering van het aantal rimpels en fijne lijntjes en het verminderen van stress van de huid.

Special Care Treatment
60 minuten € 69,00

Voor de gevoelige huid en psoriasis, eczeem of een allergische reactie.Tijdens deze behandeling worden zeer zachte producten gebruikt die de huid weer herstellen en weerstand verhogend werken. Na deze behandeling is de huid gekalmeerd en voelt weer soepel aan.

Nieuwe Ebbingestraat 11
9712 NC Groningen
tel: 050-3646214
mob: 06-34888239
info@helenbeautysalon.nl